21.5 C
Los Angeles
Thursday, June 8, 2023

Samenvatting: AMCS neemt het in de VS gevestigde Dossier Systems, Inc. over

Must read


LIMERICK, Ierland–()–AMCS, de toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval-, recycling- en hulpbronnensector, heeft vandaag aangekondigd dat het Dossier Systems heeft overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag.

Het in Philadelphia, VS gevestigde Dossier Systems is een erkende pionier en toonaangevende leverancier van intuïtieve softwareoplossingen voor het beheer van wagenparkonderhoud voor de sector van het oppervlaktevervoer. De cloud gebaseerde oplossing van Dossier automatiseert de controle en het beheer van wagenparkvoertuigen en andere activa. Het maakt gebruik van realtime gegevens om het verborgen productiviteits- en kostenbesparingspotentieel te ontsluiten door middel van krachtige, aanpasbare rapporten. Dossier-software voor wagenparkonderhoud helpt bedrijven de uitvaltijd en onderhoudskosten te verminderen, de levensduur van apparatuur te verlengen, de onderdelenkosten en inventaris te verlagen, de productiviteit te verhogen en de brandstof- en bandenkosten te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article