21.5 C
Los Angeles
Thursday, June 8, 2023

Purus Marine kondigt overeenkomst aan om twee LNG-tankers van 180.000 cbm te verwerven

Must read


LONDEN–()–Purus Marine, een maritieme holding die milieuvriendelijke schepen en infrastructuurapparatuur bezit, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd voor de overname van twee 180.000 cbm LNG-tankers (“LNGC’s”). De schepen zullen naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 worden opgeleverd, direct in meerjarige tijdbevrachtingsovereenkomsten met een energiemaatschappij. De schepen zijn aangekocht in samenwerking met een vooraanstaande scheepsmanager, die de technische en commerciële diensten voor de schepen zal leveren.

Door gebruik te maken van de nieuwste generatie motor- en energiebesparende apparaattechnologieën, wordt verwacht dat de LNGC’s de beste zijn in hun klasse op het gebied van milieuprestaties”, zegt Julian Proctor, Chief Executive Officer van Purus Marine.

Deze overname diversifieert onze vloot en stelt ons in staat om de transitie van de maritieme industrie naar een koolstofarme toekomst verder te ondersteunen”, zegt Svein Engh, Senior Advisor en bestuurslid van Purus Marine.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article